Skip to content

Uvodna radionica iz integrativne dječje psihodrame

Uvodna radionica iz integrativne dječje psihodrame je dvodnevna iskustveno-edukativna radionica u kojoj će sudionici dobiti praktični uvid i demonstraciju rada te prezentirati edukaciju iz integrativne dječje psihodrame za stručnjake koji su završili psihoterapijsku edukaciju i žele se specijalizirati ili proširiti svoju djelatnost za rad s djecom i mladima.

Naš model integrativne dječje psihodrame sastoji se od klasične morenovske psihodrame, sociodrame i sociometrije prilagođene za individualni i grupni rad s djecom i mladima, integrirane s modalitetima dječjih psihodramskih škola kao što su dječja psihodrama francusko – mađarske škole psihodrame Hanne Kende, njemačke škole grupne terapije s djecom Alfonsa Aichingera, Therapeutic Spiral Model-a (TSM) rada s traumom, obogaćenih tehnikama drugih psihoterapijskih pravaca te suvremenom teorijom privrženosti, interpersonalne neurobiologije i neuroznanosti.

Datum: 03. i 04.10.2020.

Mjesto: Memento Centar, Trg žrtava fašizma 3, kat 3., Zagreb

Subota od 10:00 do 18:00, nedjelja od 10:00 do 16:00 (predviđene su kraće pauze i pauza za ručak)

Broj mjesta je ograničen. Prijave se primaju do 26.09.2020.

Kako biste potvrdili svoje mjesto na radionici, molimo vas da se prijavite ovdje

Napominjemo kako je zbog ograničenog broja sudionika mjesto na radionici rezervirano uplatom kotizacije u iznosu pune cijene radionice.

Prijavu je moguće otkazati uz povrat novca do 30.09.2020. Nakon toga datuma ne odobravamo povrat uplaćene kotizacije.

Sudjelovanje na radionici ne obvezuje na nastavak edukacije. 

Informacije i upiti na info@centar-psihodrama.hr

Cijena radionice iznosi 1150 kn.

NAPOMENA:

Edukacija za dječjeg psihodramskog psihoterapeuta započet će u 2021. čim se prijavi dovoljan broj ljudi.  Više o edukaciji možete pročitati ovdje.

 

Voditelji: Ivana Jurić i Vedran Korušić

Ivana je dječja i klinička psihologinja, trenerica psihodrame i dječje integrativne psihoterapije s Europskim certifikatom iz psihoterapije (ECP), te završenom edukacijom iz transgeneracijske psihoterapije. Iskusna je individualna i grupna psihoterapeutkinja, voditeljica edukacijskih radionica za roditelje i odgojitelje (učitelje). Uključena je u rad s odraslim osobama, adolescentima i djecom. Jedna od osnivača Centra za psihodramu. U privatnom životu je supruga i majka troje djece, a u slobodno vrijeme se izražava kroz fotografiju, biciklizam i ples.

Vedran radi individualnu i grupnu psihoterapiju s odraslima, mladima i djecom, te profesionalnu edukaciju za stručnjake kao edukator i supervizor iz psihodramske psihoterapije i dječje integrativne psihoterapije. Nositelj je Europskog certifikata iz psihoterapije. Trenutno je u četverogodišnjoj edukaciji iz tjelesne psihoterapije u školi TepSyntesis i dodatno se usavršava u metodi TSM iskustvene traumaterapije. U slobodno vrijeme stalno nešto stvara i popravlja, vrtlari, piše.