Skip to content

Susret sa sobom u psihodramskoj grupi

Pitam se mogu li ikad igdje biti doma, jer dom nije mjesto, to je stanje uma. Stvarno biti doma znači osjećati se doma u “vlastitom tijelu”. Možda ste u svom životu tražili dom na krivim mjestima.”  – Irvin Yalom –

Život je stalni proces, koji nosi promjene iz različitih situacija, okoline, i iz nas samih. Kako bi svatko od nas uspješnije djelovao u svakodnevnim životnim situacijama i promjenama koje one donose, potrebno je pronaći dovoljno dobre načine za usklađivanje unutarnjih i vanjskih zahtjeva i zadržati vlastitu cjelovitost.

Ako ste pomislili na djelotvoran i kreativan način koji vam u tome može pomoći, pozivamo Vas da se prijavite na motivacijski razgovor za ulazak u psihodramsku grupu. Kroz rad u psihodramskoj grupi imati ćete priliku biti aktivni kreatori svojih iskustava kroz interakciju s drugima, sudjelujući u vlastitom procesu promjene uz grupu i voditeljice koje će Vas na tom putu podržati. Prijave za psihodramske grupe su u tijeku!

Kroz kontinuirane susrete sa sobom u psihodramskoj grupi – istražujemo, prorađujemo vlastite obrasce doživljavanja i reagiranja na svakodnevne situacije, odnose s drugima i otkrivamo vlastite potencijale.

Ja nisam ono što mi se dogodilo, ja sam ono što biram postati.“ – Carl Gustav Jung – 

ŠTO VAS OČEKUJE?

Sigurno, povjerljivo i dobronamjerno okruženje za osobni rad, u maloj grupi, do najviše osam članova.

TKO SU ČLANOVI GRUPE?

Grupa je namijenjena svim punoljetnim osobama koje su zainteresirane za osobni rast i razvoj, za sve one koji žele promijene u svom životu, bilo iz osobnih i/ili profesionalnih razloga, bez obzira na dob, spol, zanimanje ili stručnu spremu.

Najčešći motivi za početak rada u psihodramskoj grupi su:

 • potreba za istraživanjem važnih osobnih tema od svakodnevnih problema i konflikata, do trauma koje mogu biti i transgeneracijske, psihosomatskih poteškoća, pitanja i sumnji različitog sadržaja,

 • potreba za preispitivanjem trenutne životne situacije, prošlosti, socijalnog i kulturnog okruženja,

 • pogledati na životne situacije iz druge perspektive,

 • potreba za razvojem zdravih odnosa,

 • priprema za buduće događaje u kojima se želi djelovati sa većim omjerom fleksibilnosti,

 • doživljaj povezivanja iskustva sa ovdje i sada,

 • razviti snažniji doživljaj sebe i drugih.

 • potreba za jasnijom unutarnjom motivacijom i osjećajem za smisao,

 • potreba za izgradnjom jačeg osjećaja sigurnosti, osobne vrijednosti i načina da se zauzmemo za sebe,

 • potreba za boljim kontaktom sa emocijama i njihova samoregulacija

KADA SE VIDIMO?

Susreti grupe održavaju se:

 • Prva grupa: utorak od 18:45 – 20:45 sati.
 • Druga grupa: jedna odabrana subota u mjesecu od 10:00 – 16:00 sati

GDJE SE VIDIMO?

U prostoru Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“ koji je prilagođen za psihodramski rad. Prostor se nalazi u Novom Zagrebu, naselju Dugave, na adresi: Hribarov prilaz 6.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

Prije uključivanja u grupu obvezna je prijava na motivacijski razgovor, koji je informativnog karaktera, a njegova svrha je međusobno upoznavanje. Dolazak na razgovor ne obvezuje vas da se uključite u grupni rad. Prema potrebi, mogući su dogovori za individualni psihoterapijski rad.

Prijavite se, upitajte i informirajte se na sljedeće kontakte:

e-mail: infomk175 @gmail.com

Koraljka/ 098 1377 120

Matea/ 098 678 182

Voditeljice grupe: Matea Krišto i Koraljka Rudančić

 

Matea je rođena u Zagrebu, 1981. godine. Završila je Edukacijsko rehabilitacijski fakultet u Zagrebu te stekla titulu prof.socijalni pedagog , psihodramska psihoterapeutkinja nositeljica je Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP). Od 2010. godine vodi niz psihodramskih radionica, individualnu i grupnu terapiju. U postupku je dobivanja certifikata iz Filal Play coach- trening roditeljskih vještina. Djelatnica je Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, gdje radi sa djecom i mladima s teškoćama u razvoju i djecom s posebnim potrebama. 

Koraljka je rođena u Zagrebu, 1978. godine. Završila je psihodramsku psihoterapijsku edukaciju i nositeljica je Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP), terapeutkinja je Senzorno Inegrativne Ayres terapije i trenerica Neurolingvističkog programiranja. Djeluje od 2007. godine u Centru za savjetovanje i edukaciju „Balans“ gdje radi, u kontinuitetu, individualnu i grupnu terapiju, savjetovanje i edukaciju za djecu, mlade i odrasle osobe. Voditelj je tematskih edukativnih radionica i treninga za stručnjake koji rade u zdravstvu i/ili obrazovanju.

Ako ste ikad pomislili o djelotvornoj kreativnoj metodi za stvaranje promjene o kojoj intenzivno razmišljate, onda je PSIHODRAMA pravi izbor za Vas!