Skip to content

Što očekujemo od nove godine? – psihodramska radionica

Početak godine za mnoge je trenutak za započinjanje nečeg novog. Donosimo novogodišnje odluke, uvodimo promjene, napuštamo stare i započinjemo s novim, boljim navikama. Novogodišnje odluke obično donosimo s ciljem postizanja većeg osjećaja psihičkog i fizičkog blagostanja, odnosno dobrobiti. Nadamo se da će nova godina biti bolja od prethodne, no znamo li što nam je potrebno da se osjećamo bolje? Tvorac psihodrame, Jacob L. Moreno, smatrao je kako je problem modernog čovjeka to što, pokušavajući udovoljiti zahtjevima okoline, zaboravlja biti ono što jest. Kroz odgoj i životno iskustvo usvajamo određene obrasce ponašanja i gubimo spontanost te ponekad ne uspijevamo pronaći autentični odgovor na životne izazove. Psihodrama nam omogućuje da kroz razvoj i oslobađanje kreativnosti i spontanosti pronađemo način kako živjeti život punim plućima i ostvariti svoje potencijale.

29. siječnja 2019. od 19 do 21 sat, u prostoru Savjetovališta Žiraha, Ribnjak 18, Zagreb,  održava se radionica psihodrame. Radionica je namijenjena punoljetnim osobama zainteresiranima za osobni rast i razvoj koje žele upoznati i iskusiti neke od kreativnih psihodramskih tehnika. Sudionici i sudionice radionice imat će priliku istražiti različite situacije u kojima se tijekom života nalaze te uz stručno vodstvo ispitati različite mogućnosti reagiranja te steći dublji uvid i razumijevanje vlastitih psihičkih procesa.

Voditeljica je Irena Bohač, psihodramska praktičarka, u edukaciji za psihodramsku psihoterapeutkinju.

Prijavite se putem e-maila: irenabohac@gmail.com, najkasnije do 27.1.2019. i kratko obrazložite svoju motivaciju.

Više informacija o radionici ili voditeljici potražite putem e-maila ili na sljedećem linku: https://irenabohac.wixsite.com/psihodrama