Skip to content

SELF REFLECTION WORKSHOPS- radionice otvorenog tipa u rujnu u Puli

U organizaciji Centra za psihodramu Zagreb pod voditeljstvom psihodramskog psihoterapeuta Marka Mavije, održat će se ciklus od 8 radionica otvorenog tipa u rujnu 2017. u Puli.

Radionice su osmišljene u okviru stručnog usavršavanja gdje svaka može biti zasebna i /ili nastavak te nadogradnja prethodnog iskustva.

Tijekom radionica polaznici će dotaknuti različite kreativne tehnike koje će dijelom biti u vidu zagrijavanja (warm up), a dijelom će omogućiti polaznicima da dotaknu neke unutarnje dijelove sebe u svrhu osnaživanja.

Kroz elemente imaginarnih prizora, art tehnika, plesnih tehnika, skulptura, land art tehnika, polaznici će imati mogućnost da na kreativan način priđu sebi, osluškuju se i izraze sebe te integriraju osobno iskustvo.

Radionica će se odvijati dva puta tjedno (utorak i četvrtak) u trajanju dva sata od 18 sati-20 sati u prostorima multikulturnog centra Karlo Rojc.

Voditelj radionice:

Marko Mavija, profesor defektolog, dramski i plesni pedagog i psihodramski psihoterapeut.

Završio je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema međunarodnom program koji je akreditiran od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy). Kontinuirano se stručno educira i provodi dramsko-plesne radionice i edukacije prosvjetnih djelatnika na temu dramskog odgoja u službi odgoja i obrazovanja djece i mladih.

Molimo Vas, ukoliko ste zainteresirani za uključiti se u jednu od radionica i/ili ciklus, da se osobno javite na e mail:   mmavia5@yahoo.it ili na broj mobitela : 00385 981735531

Veselimo se zajedničkoj suradnji:)