Nova Iskustveno Terapijska Psihodramska Grupa Za Psihoterapijske Edukante

Nova iskustveno terapijska psihodramska grupa za psihoterapijske edukante

U tijeku je formiranje nove iskustveno terapijske psihodramske grupe u Zadrukoja će se sastajati dinamikom  jednom mjesečno, subotom od 9,00-18,00 sati. Grupa je namijenjena prvenstveno edukantima psihodrame i integrativnih psihoterapijskih metoda koji u sklopu edukacije imaju obavezu psihoterapijskog  rada na sebi, a…

Pročitajte više ...
SUSRET SA SOBOM U PSIHODRAMSKOJ GRUPI

SUSRET SA SOBOM U PSIHODRAMSKOJ GRUPI

Život je stalni proces, koji nosi promjene iz različitih situacija, okoline, i iz nas samih. Kako bi svatko od nas uspješnije djelovao u svakodnevnim životnim situacijama i promjenama koje one donose, potrebno je pronaći dovoljno dobre načine za usklađivanje unutarnjih i vanjskih zahtjeva i zadržati vlastitu cjelovitost. Ako ste pomislili na djelotvoran i kreativan način koji vam u tome može pomoći, pozivamo vas da se prijavite na motivacijski razgovor za ulazak u psihodramsku grupu. Otvorili smo prijave i primamo nove članove! Kroz kontinuirane susrete sa sobom u psihodramskoj grupi – istražujemo, prorađujemo vlastite obrasce doživljavanja i reagiranja na svakodnevne situacije, odnose s drugima i otkrivamo svoje potencijale.

Pročitajte više ...
Trening Za život

Trening za život

Koliko puta vam se dogodilo da ste u nekoj situaciji postupili suprotno onome kako ste željeli ili planirali? Koliko puta ste doživjeli da ste se jednostavno ukočili ili smrznuli i niste se uspjeli zauzeti za sebe? Sjećate li se kako ste se osjećali nakon toga? Koliko puta ste poželjeli da ste bar imali drugu priliku u kojoj bi postupili drugačije?

 Život teče, iz minute u minutu, iz sata u sat, iz dana u dan, iz godine u godinu, i, kao i vrijeme, nezaustavljivo juri naprijed. Ponekad, kada se osvrnemo na život koji smo proživjeli, vidimo neke propuštene prilike radi kojih žalimo što ih nismo bolje iskoristili kad su se pojavile. Možda smo tada osjećali strah od ulaska u nešto novo i napuštanja onog poznatog ili se pojavila nesigurnost u sebe i vlastitu sposobnost snalaženja i uspijevanja u novim okolnostima. Odgovor na pitanje zašto smo nešto propustili ili nešto nismo učinili može pomoći da razumijemo svoju odluku u datim okolnostima, međutim ono što je važnije je pitanje kako bismo se mogli pripremiti kad se na životnom horizontu ponovno ukaže neka nova prilika i da tada za sebe napravimo drugačiji i kvalitetniji izbor.

Život se događa kroz različite predvidive i nepredvidive situacije kao i kroz odnose u kojima imamo različite uloge (npr. uloga majke, oca, prijatelja, zaposlenika, sestre, brata, partnera…).

Pročitajte više ...