Skip to content

Psihodramska radionica – scena kao terapijsko sredstvo

Psihodrama je psihoterapijska metoda koja u svom radu koristi i prostor scene kao terapijsko sredstvo: na sceni se konkretiziraju unutarnji doživljaji protagonistice ili protagonista te se kroz akcijske psihodramske metode rada odvija terapijski proces. Teme koje možete istražiti su mnogobrojne, kao i uloge u koje možete ući.

Psihodrama polaznice i polaznike dovodi u iskreni kontakt s vlastitim emocijama, stanjima i doživljajima, potiče spontano i kreativno ponašanje te se odvija u sigurnom grupnom okruženju u kojem se bez straha od kazne osoba susreće sa samom sobom i drugima.

Voditeljica radionice je Anita Čeko, magistra PSIHOlogije i magistra DRAMAturgije, psihodramska praktičarka u edukaciji za psihodramsku psihoterapeutkinju.

Psihodramska radionica se održava 23. ožujka 2018. od 10 do 12:30 sati u prostoriji Hrvatske udruge mladih (Ulica Frane Petrića 4, III.kat). Kotizacija iznosi 100 kuna.

Na radionicu su dobrodošle sve punoljetne osobe koje zanima osobni rast i razvoj te koje žele pobliže upoznati neke od psihodramskih tehnika rada.

Prijave se šalju na e-mail: anita.ceko@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kratku motivaciju za sudjelovanjem. Broj mjesta je ograničen.