Skip to content

POZIV NA PSIHODRAMSKU RADIONICU

10.ožujka 2018. od 17:30 do 20 sati održava se psihodramska radionica u prostoru Savjetovališta Žiraha, Ribnjak 18, 2.kat, Zagreb.

Radionica je namijenjena punoljetnim osobama zainteresiranima za osobni rast i razvoj koje žele upoznati i iskusiti neke od kreativnih tehnika rada psihodramske psihoterapije.

Psihodrama je psihoterapijski pravac u kojem se koriste spontane metode dramatizacije i igranje uloga s ciljem istraživanja i stjecanja uvida u unutarnji svijet pojedinca kao i međuljudskih odnosa. Rad u grupi svakom članu omogućuje osvještavanje vlastite uloge u raznim drugim grupama kojima pripada. Psihodrama doprinosi poboljšanju međuljudskih odnosa i komunikacije; omogućuje i olakšava razumijevanje, prihvaćanje i izražavanje osjećaja u sigurnom i podržavajućem okruženju; pomaže pronalaženju i uvježbavanju novih obrazaca ponašanja kao i jačanju osjećaja samopouzdanja.

Voditeljica je Irena Bohač, dipl. učiteljica razredne nastave, psihodramska praktičarka u edukaciji za psihodramsku psihoterapeutkinju.

Maksimalni broj sudionika je osam, a cijena sudjelovanja na radionici iznosi 100 kn.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, prijavite se putem e-maila: irenabohac@gmail.com, najkasnije do 8.3.2018. i kratko obrazložite svoju motivaciju.