Skip to content

Osnivanje nove psihodramske terapijske grupe

U tijeku je formiranje nove psihodramske terapijske grupe odraslih za osobni rast i razvoj. Psihodrama je psihoterapijski pravac u kojem na zanimljiv način možete upoznati sebe i uloge koje igrate u svome životu. Psihodrama nam pomaže da razumijemo koje sve uloge igramo da ih razvijamo i unaprijeđujemo do autentičnoga sebe. Metoda u kojoj se koncentriramo na „ovdje i sada sadržaj“ uz poticanje kreativnosti i spontanosti. Grupni rad pomaže da u sigurnoj okolini vidite i ojačate sebe i svoje vještine u interpersonalnim odnosima, dijelite poštovanje uz uzajamno podržavanje i razumijevanje.

Kome je namijenjeno?
Svim punoljetnim osobama koje žele raditi na sebi i svojim emocijama i biti „bolja verzija sebe“. Prije ulaska u grupu osoba prolazi indikacijski intervju. Termin razgovora dogovara se pojedinačno s voditeljem, a cilj je upoznavanje osobe i njegovih potreba prije samog ulaska u grupu. Osobe trebaju biti spremne na kontinuiran rad i redovite dolaske. Susreti će se održavati jednom tjedno, svaki četvrtak navečer u trajanju 2 sata u Ozaljskoj ulici (Trešnjevka).

Voditeljica Marta Okružnik Želalić, edukantica je završne godine psihoterapijske edukacije u Centru za psihodramu, pod supervizijom. Na specijalizaciji iz dječje i adolescentne psihijatrije, a u slobodno vrijeme uključena u rad s odraslim osobama; s profesionalnim interesima iz područja obiteljskih odnosa, traumatskog stresa u dječjoj i odrasloj dobi i životnih prilagodbi

Prijava je moguća na mail: psihodramaokr@gmail.com