Skip to content

Nova psihodramska iskustvena grupa

Otvara se nova psihodramska iskustvena grupa koja će se sastajati ponedjeljkom u večernjem terminu na Trešnjevci u Zagrebu. Pridržavat ćemo se važećih epidemioloških mjera te raditi u grupi s malim brojem članova.

Psihodramska iskustvena grupa je podržavajuća i dobronamjerna te predstavlja svijet u malom. Svaki član ili članica grupe svojom osobnošću doprinosi bogatstvu grupe, a od grupe dobiva priliku za samospoznaju, razvijanje novih osobnih snaga i vještina. Kompetencije stečene i uvježbane u grupi, prenose se u vanjski svijet koji postepeno postaje jasniji, a mi se u njemu osjećamo sve bolje. U grupu se možete uključiti neovisno o tome jeste li introvert ili ekstrovert, koje ste stručne spreme ili spola, imate li glumačkog iskustva ili nemate…jedino je bitno da želite uz nas istražiti i razvijati vlastite resurse.

 

Na sastancima grupe bavit ćemo se temama kao što su:

  • svakodnevni stres,
  • odnosi s okolinom u obitelji, na poslu, partnerski ili prijateljski odnosi,
  • upoznavanjem samih sebe i vlastitih obrazaca doživljavanja stvarnosti i ponašanja,
  • učiti prepoznati i postaviti vlastite granice i zauzimati se za sebe,
  • osloboditi se osjećaja krivnje, srama i neadekvatnosti zbog to što smo “svoji”,
  • prepoznati i mijenjati one aspekte života koje možemo kontrolirati i naučiti prihvatiti ono što je izvan naše kontrole,
  • osjetiti sebe i svoje autentične potrebe, motivaciju i snage kojima raspolažemo.

 

Prije uključenja u grupu obavezan je inicijalni intervju s voditeljicama, kako bismo se upoznali i identificirali Vaše ciljeve i očekivanja od psihodramskog grupnog rada te kako biste dobili odgovore na svoja pitanja. Inicijalni intervju je neobvezujući što znači da konačnu odluku o uključivanju u grupu donosite tek nakon intervjua.

Za pitanja koja imate vezano uz grupni rad ili dogovor za inicijalni intervju javite se putem

e-maila: psihoterapija.group@gmail.com.

Voditeljice su Irena Bohač i Maja Pataky, psihodramske praktičarke, apsolventice psihodramske psihoterapije.