Skip to content

Nova psihodramska grupa u Zadru

Niste zadovoljni sobom, odnosom s okolinom, želite bolje upoznati sebe? Pitate se kako biti uspješniji u ostvarivanju ciljeva, osloboditi se blokada, riješiti nedoumice, prihvatiti prošlost, adekvatno se nositi sa stresom?

Želite li promijeniti način doživljavanja, ponašanja i „sudbinu“ pridružite nam se na ovom putovanju koje započinje odlukom – Ja to želim!

Psihodrama je akcijski oblik grupne psihoterapije namijenjena svakome tko želi doživjeti spontanost i „magiju“ koristeći se akcijskim metodama, neovisno o dobi, spolu, obrazovanju ili psihodramskom iskustvu. Ako ste zainteresirani za kreativno istraživanje sebe na osobnom ili profesionalnom planu, svojih odnosa i svog života pomoću akcije, onda ćete zasigurno uživati u osobnom oslobađanju, slobodnom izražavanju i uvidima koje nam omogućuje.

Kako je bazirana na akciji, psihodrama omogućuje da reprezentacija iz prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti bude istražena u realnom vremenu što stvara mogućnost razumijevanja i prorade situacija i osjećaja te otvara put ka promjeni. Grupa nudi sigurnost, kreira prijateljsku i stimulativnu atmosferu što omogućuje osobi odigravanje različitih sfera života u sigurnom i podržavajućem okruženju bez straha od odbacivanja ili etiketiranja, nudeći u isto vrijeme mogućnost učenja od drugih za osobni rast i razvoj.

U čemu Vam psihodrama može pomoći:

  • obiteljski i partnerski odnosi, roditeljstvo, razvod
  • teškoće prilagodbe, stres, gubitak, trauma
  • unutarnje nesigurnosti, inhibicije, nisko samopoštovanje i samopouzdanje
  • mijenjanje nezdravih obrazaca ponašanja
  • teškoće u komunikaciji, konflikti, kako reći „ne“
  • nošenje s emocijama poput tjeskobe, straha, tuge, srama
  • napredovanje u poslu, karijeri ili studiranju
  • depresivni simptomi, anksioznost, panični napadi i fobije, strah od javnih nastupa

Grupa bi se sastajala jedanput tjedno u istom terminu, prema dogovoru s članovima, u trajanju od 2 sata. Prije uključivanja u grupu, zainteresirani imaju obvezu proći individualni intervju s voditeljem. Cijena grupne psihoterapije iznosi 100,00 kn.

Voditeljica grupe je Renata Dražović, prof. psihologije i psihodramska praktičarka sa višegodišnjim vlastitim iskustvom osobnog razvoja kroz razne individualne i grupne tehnike.

Prijave se vrše na br. mobitela 098 1857 189 ili e-mailom rdrazovic@yahoo.com. Slobodno se obratite za sva pitanja i nedoumice bez obveze uključivanja u grupu.