Skip to content

Međunarodna proljetna akademija (ISA) 2017.

Dragi psihodramatičari i psihodramatičarke,

Međunarodna proljetna akademija (International Spring Academy) – ISA 2017 – transkulturne i transgeneracijske studije grupnog rada i socijalne interakcije – održat će se ove godine od 04. do 07. svibnja, u hotelu Maestral, u Novigradu. Međunarodna proljetna akademija 2017. posvećena je istraživanju sociodrame i psihodrame kao metoda usmjerenih na grupne i osobne potencijale, uz razradu njihovih primjena u obrazovnom, savjetodavnom, psihoedukativnom i radioničkom radu, a posebice u svjetlu adekvatnog interventnog zahvata u kriznim i nepoznatim situacijama. Kroz rad s grupama iz različitih područja, profesionalci stječu vještine upravljanja konfliktima nastalim na realnim i imaginarnim razlikama između kultura, generacija, religija i ideologija. Sociodrama je terapijski pristup usmjeren na grupu koji se bavi međugrupnim odnosima i grupnim ideologijama.

 

Edukatori – Jutta Fürst (Austrija), Hannes Krall (Austrija), Valerie Monti Holland (Velika Britanija), Hedva Novich (Izrael), Vladimir Milošević (Srbija), Vedran Korušić (Hrvatska)

 

Više informacija u brošuri u prilogu ovdje

Cijena kotizacije: 90€

Smještaj: Hotel Maestral****

– dvokrevetna polupansion – 46€

– jednokrevetna polupansion – 60€

S obzirom da postoji OGRANIČENI broj kreveta na raspolaganju, potrebno je prijaviti se što prije. Plaćanje je neposredno prije početka radionice.

Za sve informacije i prijave pošaljite mail na vedran.korusic@gmail.com

U prijavi OBAVEZNO navesti:

  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Email
  • Mobitel
  • Edukacija iz psihodrame (početnik, edukant, terapeut, trener)
  • Smještaj: dvokrevetna ili jednokrevetna
  • (ukoliko je dvokrevetna, napisati ime i prezime druge osobe)