Skip to content

KREATIVNO RAZVOJNE RADIONICE za djecu predškolske, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi

 

Sva djeca vole se igrati, a igra je preduvjet zdravog razvoja djeteta.

 Kreativno razvojne radionice za djecu/mlade organiziraju se po principu dječje i odrasle psihodrame (prilagođene dobi djeteta), dramskog izričaja, uključujući dijete u dramsku igru na zabavan i kreativan način.

 Stoga pozivamo sve princeze, čarobnjake, kraljeve, vile  i one koji na trenutak žele isprobati bilo koju ulogu da nam se pridruže u igri!

Voditeljice radionica su dječje psihodramatičarke:

  • Irena Vitaljić, učiteljica razredne nastave, dramska pedagoginja i psihodramska terapeutkinja
  • Andreja Bartolac, prof. psihologije i radna terapeutkinja

ŠTO?

Kreativno razvojne radionice za djecu/mlade

GDJE?

Kneza Borne 9

KADA?

utorak 18,30-19,30, 19,30-20,30 sati i

subota 10-11,11-12,12-14 sata

Prijaviti se možete na: 0959121028

radionicaigrajmose@gmail.com

Radi specifičnosti rada broj djece u grupi je ograničen. Trajanje jedne radionice je 50 minuta, a termin ovisi o dobi djece u grupi. S roditeljem svakog djeteta organiziramo kratak razgovor kako bismo čim bolje upoznali Vaše dijete.

 Veselimo se zajedničkoj igri!

O VODITELJICAMA:

Irena Vitaljić je učiteljica razredne nastave, dramska pedagoginja, integrativna dječja terapeutkinja i psihodramska terapeutkinja. 1998.g. započinje sa pedagoškim radom s djecom i mladima pri Hrvatskoj kazališnoj kući u Zadru, a do 2004.g. djeluje u kazališnoj udruzi Igrajmo se, Zadar. U razdoblju od 2004.g. do danas učiteljica je u OŠ K.Š.Gjalskoga i dramska pedagoginja pri Učilištu Zagrebačkog kazališta mladih. 2015.g. završila je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema međunarodnom program koji je akreditiran od strane EAP-a (European Association for Psychotherapy). Kontinuirano je uključena u usavršavanja iz dječje integrativne psihoterapije te 2016.g. završava edukaciju za dječjeg integrativnog terapeuta. U razdoblju od 1998.g. do 2016.g. kontinuirano se stručno educira i sudjeluje na nizu edukacija, seminara u zemlji i van nje s tematikom djeca, mladi i odrasli, novi pristupi odgoju, kazališna edukacija i praksa, drama therapy, psihoterapija, (dječja) psihodrama te sprovodi autorske radionice za djecu, mlade, studente, učitelje i odgojitelje.

Andreja Bartolac je viša fizioterapeutkinja, prvostupnica radne terapije, te profesorica psihologije. Pohađa poslijediplomski doktorski studij socijalnog rada i socijalne politike na sveučilištu u Zagrebu. Na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu zaposlena je od 2001.g. kao stručni suradnika/asistenta zatim od 2011.g. kao predavač na Studiju radne terapije. U razdoblju od 2002.-2004. godine obavlja poslove Koordinatora Studija radne terapije, a od 2013. godine posao Pročelnice Katedre za radnu terapiju. Od 1998. do danas surađuje s Društvom osoba cerebralne i dječje paralize Zagreb, a tijekom 6 godina organizira i vodi psiho-socijalne ekspresivne radionice za grupu odraslih članova s cerebralnom paralizom, organizira 3 izložbe likovnih i literarnih radova, te izradu kataloga radova. Uže područje, stručnog, znanstvenog i nastavnog interesa su joj metodologija radno-terapijske procjene, rad s djecom s teškoćama u socijalnom funkcioniranju, terapijska intervencija kod osoba s neurološkim teškoćama, te znanost o okupaciji. Uspješno je završila nekoliko edukacija vezanih uz unaprjeđenje pedagoških procesa. Završila je prvi stupanj edukacije iz transakscijske analize, a trenutno završava edukaciju iz dječje integrativne terapije. Kontinuirano sudjeluje na raznim međunarodnim i domaćim znanstvenim i stručnim skupovima i radionicama iz područja užeg stručnog i znanstvenog interesa. Kontinuirano radi na razvijanju formalne i neformalne stručne edukacije: doprinosom u organizaciji niza međunarodnih radionica, te sudjelovanjem na okruglim stolovima i tribinama