Skip to content

Kreativni pristup u radu s adolescentima – radionica 30.09.-1.10.2017 – popunjeno!

Voditelj: Craig Stevens (UK)

30.09. – 01.10.2017.; Zagreb.

Za ovu radionicu su mjesta već popunjena te nije moguće više prijaviti se.
Kako biste se informirali o cijenama i uvjetima, ostavljamo originalnu najavu u svrhu orijentiranja zaintereresiranih za buduća slična događanja!

Adolescenti žive u neprestanim dilemama: žele potpunu autonomiju i istovremeno nekoga tko će se pobrinuti za sve; žele da se prema njima odnosimo kao prema odraslima, ali i da ih zagrlimo i kažemo da će sve biti u redu; žele biti obožavani, a istovremeno ih nije briga što drugi misle.

Kako kao profesionalci možemo pomoći mladim ljudima u razumijevanju i nošenju s ovakvim konfliktnim osjećajima i željama?

Ova radionica pokazat će, objasniti i educirati profesionalce koji rade s djecom i mladim ljudima kreativnim metodama koje ohrabruju mlade ljude da identificiraju svoje nedosljednosti i nesavršenosti, istovremeno ih prihvaćajući i mijenjajući. Koristeći vlastita iskustva iz profesionalnog života, te kao bivših adolescenata, istražit ćete i naučiti nove tehnike rada s djecom i mladim ljudima koje će unaprijediti vaše profesionalne kompetencije i vještine te povećati vašu radnu efikasnost.

U okviru radionice predviđena je i mogućnost psihodramskog istraživanja osobnih temam koje su potaknute procesom radionice.

O voditelju radionice:

Craig Stevens radi na području zaštite mentalnog zdravlja djece i mladih punih 27 godina, a psihodramu i druge kreativne metode studira, koristi i educira preko 20 godina. Obrazovao se za psihodramskog psihoterapeuta u Oxfordskoj psihodramskoj školi koju su vodili Sussie Taylor i Peter Haworth, te u Holwellu gdje su mu treneri bili Marcia Karp i Ken Sprague. Vodi radionice na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Njegov način rada temelji se na spontanosti, otvorenosti i inkluzivnosti, te smatra da najbolje učimo kada istovremeno doprinosimo vlastitim iskustvom i slušamo, prihvaćajući grupne doprinose.

Polaznici radionice dobit će potvrdu o sudjelovanju koju mogu koristiti za dokazivanje stručnog usavršavanja (Hrvatska psihološka komora, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska komora socijalnih radnika, …)

Cijena:

  • za prijave do 15.07.90,00 €
  • za prijave od 15.07. do 15.09. – 110,00 €
  • za prijave od 15.09. do 30.09.130,00 €

Kako biste potvrdili svoju prijavu, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 250kn na račun Centra za psihodramu HR37 2340 0091 1104 3732 7 sa svrhom: donacija.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Sve će prijave vrijediti 15 dana od datuma prijave. Ako kotizacija ne bude uplaćena u roku od 15 dana, ona se briše i više ne vrijedi.
  • Sudionik bez uplaćene kotizacije neće moći sudjelovati u radionici.
  • Organizator zadržava pravo otkazivanja radionice ako ne bude dovoljno prijavljenih.

Uvjeti otkazivanja i refundacije kotizacija:

  • Otkazivanje prijave i povrat uplaćenih sredstava moguće je do 15.09.2017.
  • Za otkazivanje nakon 15.09.2017. povrat uplaćenog iznosa nije moguć.

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na radionici “Kreativni pristup u radu s adolescentima”, molimo vas da se prijavite na e-mail info@centar-psihodrama.hr

Molimo Vas da ovu obavijest prenesete i drugim kolegama (psiholozima, nastavnicima, učiteljima, odgajateljima, asistentima u nastavi, liječnicima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, pedogozima i srodnim profesionalcima koji rade s djecom i mladima) za koje znate da su zainteresirani.

Za dodatne informacije možete se obratiti Ivani Jurić na info@centar-psihodrama.hr

Prijevod s engleskog je osiguran.