skip to Main Content

doc. dr. sc. Jendričko Tihana, dr. med. – psihodramska terapeutkinja, integrativna terapeutkinja, ECP

doc. dr. sc. Damir Miholić – psihodramski terapeut, ECP

doc. dr. sc. Simona Prosen,  univ.dipl.psih – psihodramska terapeutkinja, ECP

Radeći deset godina u Psihijatrijskoj klinici u Ljubljani vodila je psihodramske terapijske grupe s različitim grupama pacijenata, najdulje s pacijentima s poremećajima hranjenja i ovisnosti. Trenutno radi psihoterapiju u privatnoj praksi, s grupama i pojedincima: odraslim, adolescentima i djecom. Članica je Edukacijskog odbora Centra za psihodramu u Zagrebu i kao voditeljica modula uključena je u psihodramsku edukaciju u Hrvatskoj i Sloveniji. Jedna je od osnivača Slovenske psihodramske asociacije. Članica je Research Committee_ja FEPTO (Federation of European Psychodrama Training Organisations). Trenutno radi na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani, Slovenija

 

mag. psych Sanja Jagarić Nola – psihodramska terapeutkinja, ECP

Jurić Ivana, dipl. psiholog – psihodramska terapeutkinja, dječja integrativna terapeutkinja, ECP

Psihoterapeutkinja u privatnoj praksi (ECP), psihologinja, trenerica u Centru za psihodramu (Hrvatska), praktičarka transgeneracijske psihoterapije (educirana pri Anne Ancelin Schutzenberger školi transgeneracijske terapije) i dječja integrativna psihoterapeutkinja. Suosnivačica je Centra za psihodramu (stručnog udruženja osnovanog s ciljem promoviranja, razvijanja i unapređivanja psihodrame kao psihoterapijskog modaliteta i edukacijske metode u Republici Hrvatskoj). Radi psihoterapiju s odraslim osobama, adolescentima i djecom; specijalizirala se za tretman oboljelih od poremećaja hranjenja, traume i rane traume, gubitka itd. Vodila je brojne radionice psihodrame i transgeneracijske psihoterapije u Hrvatskoj.

Jakelić Branka – gestalt terapeutkinja, psihodramska terapeutkinja, transpersonalna terapeutkinja, ECP

Korušić Vedran – psihodramski terapeut, dječji integrativni terapeut, ECP

Završio dvije psihoterapijske edukacije i nositelj je Europskog certifikata iz psihoterapije te s preko deset godina iskustva u radu s pojedincima i grupama. Radi individualno i grupno s odraslima, mladima i djecom, te profesionalnu edukaciju za stručnjake kao edukator i supervizor iz psihodramske psihoterapije i dječje integrativne psihoterapije. Trenutno je u edukacijama iz TSM iskustvene traumaterapije i tjelesne psihoterapije TepSyntesis koja kombinira Radix metodu Charles Kelley-a, psihodinamsku dubinsku psihoterapiju i transpersonalnu psihoterapiju.

Back To Top