Skip to content

BOLEST KAO POKRETAČ UNUTARNJEG RAZVOJA – RAD NA SIMPTOMIMA

Dvodnevna radionica u Zagrebu, subota 6. 5. 2017. (9.30 – 18 sati) i nedjelja 7. 5. 2017. (9.30 – 16 sati)

Uobičajeno je danas na prvu pojavu nekog simptoma (npr. glavobolje, mučnine, nervoze i sl.) posegnuti za tabletom koja će ga umiriti i učiniti da se za par trenutaka osjećamo bolje. Međutim, ukloniti simptom ne znači riješiti problem jer čovjek je holističko biće i svojim simptomima tijelo prenosi poruke uma, emocija i duha.

Ova je radionica namijenjena ljudima koji su voljni istražiti što se krije iza njihovih oboljenja i simptoma te kako im oni mogu pomoći u njihovom rastu i razvoju. Namijenjena je i psihoterapeutima, psiholozima i stručnjacima u drugim pomagačkim zanimanjima, edukantima psihoterapijskih škola itd.

Teme kojima ćemo se baviti su:

  • mjesto i značenje bola i bolesti u ljudskom životu
  • što simptomi govore o nama
  • kako su povezani s transgeneracijskim pričama i nevidljivim lojalnostima prema nekim članovima naše obitelji
  • što njima želimo izbjeći ili postići
  • kako surađivati s njima i sl.

Uz neke teoretske natuknice, radionica će biti više orijentirana na praktičan rad u grupi i na individualnim temama i simptomima.

Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju s brojem sati.

Cijena dvodnevne radionice je 900,00 kn, uz obaveznu predkotizaciju od 100,00 kn na račun: IZ DRUGOG KUTA, „Bolest kao pokretač unutarnjeg razvoja“ br. računa: HR8323400091160246581 PBZ

Molim da prijavnicu s potvrdom o uplati predkotizacije pošaljete na e-mail:

branka.jakeliczg@gmail.com

 Voditeljica radionice

 Branka Jakelić, diplomirala je književnost i pedagogiju na Filozofskome fakultetu te Solo pjevanje na Glazbenoj Akademiji u Zagrebu. Tragajući za odgovorima na vječna egzistencijalna pitanja, učila je na razne načine i od raznih ljudi: kroz knjige, radionice, osobna iskustva te dugogodišnje profesionalne psihoterapijske edukacije.

Diplomirana je Gestalt, Psihodramska i Transpersonalna psihoterapeutkinja s ECP (europskim certifikatom za psihoterapiju) te voditeljica sistemskih konstelacija. Vodi individualne, partnerske i grupne terapije, lehr terapiju za edukante i supervizije u Gestalt terapiji te supervizije i trening u Psihodrami.

Uz prijevode i recenzije knjiga drugih autora, dosad su joj objavljene knjige Govor snova (u pripremi treće izdanje), Tragajući za sobom i Krilate sandale te niz članaka.

www.branka-jakelic.com